» Säsongens första handbollsglimt (Komma ut ur matchen) NU! » Säsongens första handbollsglimt
SIDEBAR

Säsongens första handbollsglimt

0 comments
Sep 06 2011

Hösten är ju kommen och det med besked efter de senaste dagarnas skyfall. Men vad gör det när handbollen närmar sig seriestart och träningsmatchandet pågår för fullt? Blev 10 min matchplåtande på KHK damernas träningsmatch mot Önnered mitt emellan två andra ärenden. Gillade vad jag såg och hörde idel goda saker om årets trupp och detta kan nog bli en bra omstart i ettan för damerna.

För övrigt är jag mycket förtjust i Chilipepprarnas senaste platta som är klart över förväntan. Var ju på förhand lite fundersam hur det skulle funka utan fortsatt saknade mäster Frusciante på gitarren men det gör ju det ändå på något vis. Passande i denna skyfallens tid torde väl vara en liten regndans?

Skriv en kommentar