» Sverige-Brasilien (Komma ut ur matchen) NU! » Sverige-Brasilien
SIDEBAR

Sverige-Brasilien

2 comments
Apr 07 2012

Igår drog handbollens OS-kval igång i Scandinavium. Första matchen Makedonien mot Ungern ramades in av ett massivt publikstöd från gulröda makedoner som dock inte lyckades bära de sina till seger. Lite bilder från den senare, nu drar vi ett par stycken från Sveriges inledande match mot Brasilien som stod upp bra i cirkus en trekvart. Första halvlekens mest bestående minne för egen del var två flitigt jobbiga domare som höll sig på samma fläck i ungefär 25 min dvs precis framför mig och Bildbyråns Carl Sandin som skrivit av sig om händelsen lite utförligare här. Andra halvleken var något lyckosammare med lite öppnare ytor utan domare att jobba mot och runt. Nu börjar det lukta påskmiddag och minsann om det inte finns några kalla i kylen med, glad påsk!

Skriv en kommentar